Szolgáltatások

 Esküvőszervezővel (rendezvényszervezővel) dolgozni mindenki számára elérhető, megfizethető szolgáltatás. Egy jól megszervezett, részleteiben is tökéletes esküvőhöz elengedhetetlen a tervezés és a gondos előkészítő munka. Lényeges hogy ott legyen valaki, akinek csak az a feladata, hogy az Önök vágyait, kéréseit, teljesítse, minden apróságra figyeljen és a háttérből azon dolgozzon, hogy minden úgy történjen ahogy azt Önök megálmodták. 

 

 

Szervezőként rugalmasan igazodom a megrendelők igényeihez. Mi fog történni?

Egy személyes találkozó alkalmával egyeztetjük az igényeket. ha erre nincs idő és lehetőség akkor emailen, telefonon keresztül is tudunk kommunikálni. Ezután a személyre szabott esküvői ajánlat készítése következik, majd a munka nagyrésze az ifjú páré lesz, hogy ebből kiválassza azokat a szolgáltatókat, akikre az élete nagy napját bízza. Végül megkötjük a szerződéseket, és az esküvő előtti hetekben elkészül az esküvői forgatókönyv is. Így a Nagy Napon már nem lesz más dolgod, mint hogy leendő házastársadra, a családodra és a vendégekre koncentrálj és élvezd életed egyik legboldogabb napját.

 

1, Teljeskürő szervezés

Ajánlom azoknak a pároknak, akik álom esküvőt szeretnének, de nincs elég idejük vagy kedvük szolgáltatótól-szolgáltatóig menni.

- Minden egy helyen megtalálható

- Nem kell keresgélni vagy rohangálni a szolgáltatók között, de mégis különböző árajánlat közül választhatnak a Párok

- Az első találkozástól egészen a Nagy Nap végéig jelen vagyok

- Forgatókönyv készítése a Pár és az összes szolgáltató részére

- Extra szoláltatások is elérhetőek

- Nagy Napon az Ifjú Pár kívánságának teljesítése anélkül, hogy bárki észre venné, hogy valami nem úgy történik, ahogyan azt szeretnék

 

2, Részleges szervezés

 Azoknak a pároknak, akiknek már csak egy-egy megbízható szolgáltatóra, illetve a fennmaradó részletek megszervezésére van szükség.

 

3, a " Nagy Napon" való jelenlét egy kis biztonsággal

Azoknak a pároknak, akik maguk szervezték az esküvőjüket, de azt szeretnék, hogy minden zökkenőmentesen és teljes nyugalomba alakuljon. Ez egy olyan lehetőség, amikor a Pár saját maga keresi a szólgáltatókat, de azt szeretné, ha valaki még is jelen lenne a napon.

Hiszem nem csak abban van a munka, amíg megtalálják a megfelelőt, hanem a nagy nap előtti találkozások és megbeszélések is nehezítik a mindennapokat. Munka mellett ez egyébként is nehézkes, főleg hogy ilyenkor már más programok is vannak ( jegyes oktatás, táncpróbák). Mellettem nem kell a családot és a barátokat terhelni feladatokkal, mégis minden úgy történik ahogy azt elképzelték. 

 

4, Szertartásvezetés

Ha még nincs szertarásvezető, de már csak ez hiányzik, vagy épp csak ezzel kell a nagy naphoz, akkor ebben is tudunk segíteni. A 2020-as előjegyzések már megkezdődtek.

 

5, Családi rendezvények

Azon családok részére, akik a szervezés minden gondját szeretnék rám bízni, hogy a születésnap, névnap, vagy akár évforduló ünneplése jól sikerüljön, illetve gyermekek részére szülinapok teljes körül megszervezése, lebonyolítása.

 

6, Céges rendezvények

Minden olyan cég és munkahely részére ajánlom, aki kicsit pihentetné, játékra ösztönözné, egy kis csapatépítésre bíztatná dolgozóit, vagy csak egy jó hangulatú bulit szeretne.

 

Ami plusznak számít:

Kitelepült catering, sátorbérlés, ceremónia hangosítása, esküvői meghívó, dekoráció, menyasszonyi ruha, vőlegény öltözete, torták, esküvőfotós, esküvői video, zenekar, esküvői DJ, esküvői jármű bérlése, fellépők az esküvőn, ültetőkártya, menükártya, köszönetajándékok, borpalackozás, tüzijáték, galambreptetés, pillangóreptetés, lufi felengedése, csokoládé szökőkút, koktélszervíz, gyümölcsfaragás, italok beszerzése, vőfély, ceremóniamester, tolmálcs esküvőre, tűzzsonglőrök.

 

Külföldi Esküvők:

Ha tengerpartra Álmodjátok meg a Nagy napot szívesen állunk rendelkezésetekre ilyen téren is. Főbb uticélok Olaszország, Capri, Ciprus, Szardínia, Isztambul, Görög tengerpartok. Ezekről kérlek érdeklődjetek személyesen a különböző csomagajánlatokért.  Hogy a Nagy Napotok tökéletes legyen.

 

 

Az első találkozás és megbeszélés teljesen ingyenes.